Onze bestsellers

Maak je training compleet met de accessoires

CHIN-UP BAR KOPEN

IRON GYM: JOUW PERSOONLIJKE GYM IN JE EIGEN WOONKAMER!

Snel in vorm komen maar geen tijd om naar de sportschool te gaan? Dan is een chin-up bar of chinning bar van Iron Gym ideaal! Met de iron Gym chin up bar kun je namelijk snel in vorm komen zonder je huis te verlaten, je kunt nu genieten van een stevige workout in je eigen woonkamer. Met de chinninng bar kun je in korte tijd in vorm komen en makkelijker in vorm blijven. De Iron Gym Chin-up Bar is multifuntioneel, je kunt hem namelijk ook gebruiken voor sit ups, push ups en dips!

Met chin ups kun je je hele bovenlichaam trainen. Je traint niet alleen je armen en schouders maar ook je borst-, rug- en zelfs je buikspieren. Met verschillende chin-up oefeningen kun je een hoop verschillende spiergroepen trainen en ook met verschillende grepen kun je je workout variëren en zo zwaar maken als je zelf wilt. Bovendien heeft Iron-Gym.nl ook diverse accessoires waarmee je nóg meer dimensies kunt toevoegen aan je training!

DE IRON GYM: JOUW IDEALE CHINNING BAR

De Iron Gym chin-up bar is niet alleen multifunctioneel, hij is ook makkelijk te bevestigen. Je bevestigt de chin-up bar zonder schroeven, hij blijft namelijk op zijn plek zitten met behulp van een hefboomtechniek. Bovendien past de chinning bar door zijn unieke ontwerp op bijna elke deurpost! Bestel de Iron Gym chin-up bar nu makkelijk en snel op Iron-Gym.nl!